JPEG-billede
JPEG-billede 6
JPEG-billede 3
DSC_0132
DSC_0148
20914328_1127889473978911_6294693346381394215_n
26993909_1254489514652239_3472163467381506341_n
SvaneCatering X Consortium - Cutdown 16x9

SAMMENSÆT SELV MENU

| Fantasisk til events som bryllup, fødselsdag eller andre festlige begivenheder |

PRISER

Min. budget på 7500,- pr arrangement

Alle priser er eksl personale

Personale betales kontant på dagen som honorar.

Som udagnspunkt så kræver det en personale pr. 12 gæster hvis det både skal inkludere anretning og servering/afrydning.

(200,- pr time / min 5 timer / en time før og efter arragnement)

3 retter - 449,-

4 retter - 569,-

5 retter - 689,-

6 retter - 749,-

FORRETTER

Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter

· Hyldeblomst graved laks m/ rygeost creme, syltet sennepskorn & sangoradise samt dildolie.


· Lyngrillet færørsk koldrøget laks m/ ærtepure, ærteskud & porreaske.


· Rørt oksetatar m/ brændte løg, estragonemulasion, friseé salat & syltet beder.


· Stegt kammusling m/ blomkålpure, sprødt kyllingeskind, råsyltet gulerod samt urteolie.


MELLEMRETTER

Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter

· Rimet kammusling m/ grillet asparges  &passionsfrugt vinaigrette toppet med brøndkarse


· Lakrids Gravad okse m/ anis syltet romanesco kål, brændte løg & skovsyre


· Blomkål & friteret kapers samt flødecreme & purløg


· Karameliseret foie gras terrine m/ henkogt frugtkompot samt sirupristet brød


GANE RENSER

· Champagnesorbet


· Æblesorbet


· Hvidvinsgranite


· Blodappelsingranite


HOVEDRETTER

· Langtidsstegt kalvemørbrad m/ pommes anna, variation af løg samt rødvinsglace


· Glaseret braisseret oksebryst m/ knuste kartofler, kantarelsauce & smørstegte gulerødder


· Bøf bearnaise, bøf af sydamerikansk oksefilet, håndskårne pommes frites samt sauce bearnaise


· Urtefarseret kyllingebryst m/ ærtebygotto, asparges samt ærteskud


PRE-DESSERT/EFTER DESSERT

· 3 danske oste m/ behørig garniture


· Granite af mouserende vin


· Mango sorbet m/ mynteolivenolie


· Assorteret 3 x petit four kager fra vores samarbejdspartner


DESSERTER

· Solbærparfait m/ tæt chokoladekage, krystaliseret hvid chokolade samt sprød tuilles.


· Chokolademousse m/ mazerin, krystaliseret chokolade, mørke bær samt sprød solbær


· Klassisk creme bruleé m/ syrlig sorbet & bær


· Pistacie tærte m/ basilikum, hvid chokolade & lime samt nøddecrunch